Kirpparilla myytiin käyttämätöntä kahvinkeitintä – ”Ei oo aikoihin tullut moista mitä helvettiä -fiilistä”

Ihmisten röyhkeys ja typeryys kulminoituu tässä hyvin.

26.08.2017

Ei ole mikään niin kuin ennen. Kirpputoreillakin tulee vastaan typeryyksien typeryyksiä.

Röyhkeys ja hölmöys on huipussaan, kuten tästä Feissarimokat.comiin myöhemmin päätyneestä ilmoituksestakin voi päätellä.

Myynnissä oli käyttämätön kahvinkeitin. Kun ostaja avasi keittimen, sisältö paljasti että käyttämätön my ass. Hintaakin keittimelle oli laitettu järkyttävät 25 euroa.

Kirppareilla törmää nykyisin jatkuvasti tavaroiden ylihinnoitteluun. Se että tavara on maksanut ensihankkijalle uutena paljon ja sillä on ”tunnearvoa” ei tee siitä sen arvokkaampaa kirppiksellä. Se on käytetty. Piste. Nettikirppareilla taas törmätään jatkuvasti siihen, että ostajien röyhkeys on huipussaan.

Tavaran pitäisi olla mahdollisimman uutta, ja jos ei ole, siitä motkotetaan.

-Kuka vie kirpparille uuden television, noin niin kuin esimerkiksi? kysyy muuan keskustelija ihan asiallisesti Suomi24:ssa aihetta sivuavassa kirpparikeskustelussa.

Myös kotiinkuljetuksesta osataan tehdä näytelmä. Ellei kotiinkuljetusta järjestetä myyjän piikkiin, alkaa armoton kälätys.

Annetaan-palstoilla netissä taas on nähty henkilöitä, jotka ilmestyvät pitkä ”puutelista” kainalossaan kertomaan mitä kaikkea he ilmaiseksi tarvitsisivat. Tavaroiden pitäisi myös olla mahdollisimman uusia. Ja ”tuothan kotiovelle”.

Alkakaa käyttäytyä, kirppariostostelijat!

Lisää luettavaa