Klamydiassa suuri muutos: ”Istuu myös täydellisesti ihmisenä”

Klamydiassa

13.03.2024

Klamydia käynnistää kevään kiertueen aluksi meren toiselta puolelta. Tulevana viikonloppuna yhtye esiintyy Tukholmassa ja Göteborgissa yhdessä ruotsalaisen punk-yhtye Perkeleen kanssa. Perkele tekee vastavierailun Suomeen huhtikuussa, kun bändit astuvat yhdessä lavalle Tampereen Tavara-asemalla ja Helsingin Ääniwallissa.

Tällä viikolla Klamydian viralliseksi jäseneksi ja toiseksi kitaristiksi julkistettiin Silttu Sillanpää. Silttu on jo parin vuoden verran ollut mukana kitaristina keikkakokoonpanossa, ja nyt miehestä tulee vakituinen osa meidän ryhmää.

”Uskomattoman lahjakas soittaja ja istuu myös täydellisesti ihmisenä bändiin. Silttu on tuonut meidän bändiin paljon uutta ja kemiat toimii kaikin tavoin”, Vesku Jokinen kertoo.

Kitaristi Jakke Helin jatkaa edelleen keikkailun suhteen sairaslomalla, mutta on koko ajan vahvasti tekemässä uusia biisejä. Riffit ja ideat kulkevat koko ajan Jakken ja Siltun välillä.

”Uusi albumi julkaistaan tämän vuoden puolella ja materiaalia on kirjoiteltu jo pidemmän aikaa. On taas mahtavaa tehdä aivan uutta musaa, edeltävä pitkäsoitto näki päivänvalon kolme vuotta sitten. Tässä keväällä mennään studioon jo tekemään ensimmäisiä äänityksiä”, Vesku kertoo.

Lisää luettavaa