Kolmekymppisen naisen kova tilitys: En kelpaa tästä syystä edes Lidlin kassalle!

Rankkaa puhetta tämän päivän Suomesta.

10.06.2017

Facebookin vanhempainryhmässä avautuva kolmekymppinen sinkkunainen kertoo haluavansa pois Suomesta, koska ulkomailla hänkin olisi ihminen, joka voisi tehdä työtä.

Suomessa hän ei sattuneesta syystä kelpaa kenellekään. Koulut jäivät aikoinaan, sitten iskivät luotto-ongelmat. Nyt hän ei kelpaa edes siivoojaksi pääkaupunkiseudulla, vaikka haluaisi. Tai kaupan kassalle.

-Maailma on mennyt sellaiseksi. Siivoojankin pitää olla suurin piirtein korkeakoulun käynyt. Valitellaan että ulkomaalaiset vievät työmme. Höpöhöpö, kun eiväthän hekään pääse mihinkään elleivät ensin käy pitkiä pätkiä kouluja, nainen valittelee.

Hän kertoo pyrkineensä töihin Lidliin tai ”Cittarin” kassalle.

-Olin hieman yllättynyt, mutta no thanks, tuli vastaus. Eivät voi työllistää koska minulla ei ole luottotiedot kunnossa. Hommissa kun käsitellään rahaa. Tavallaan ymmärrän, tavallaan en, sillä enhän ole mikään rikollinen kuitenkaan, jos olen sössinyt raha-asiani.

Nainen kertoo, että esimerkiksi Espanjassa hän pääsisi tekemään ”paskatöitä” minne vain. Niinpä hän suunnitteleekin muuttoa pois hyvinvointi-Suomesta, joka ei pidä huolta enää kenestäkään.

Lisää luettavaa