Koomikkoystävä: ”Tätä Robin Williams jankkasi viimeisessä puhelussaan!”

Billy Connolly, koomikko isolla C:llä.

Koomikko Billy Connolly avautuu Sunday Telegraph –lehden Seven-liitteessä kollegansa ja rakkaan ystävänsä Robin Williamsin elämästä ja kuolemasta. Hän uskoo vahvasti, että elokuussa lopulliseen ratkaisuun päätynyt Williams hyvästeli hänet viimeisessä puhelussa.

Tämä oli kertonut Connollylle moneen kertaan rakastavansa ystäväänsä ja korostanut tämän olevan hänelle kuin veli. Luonnollisesti Connolly oli vastannut ystävänsä purkaukseen kertomalla omista tunteistaan. Puhelussa oli kuitenkin ollut erikoinen sävy. Williams oli ikään kuin jankannut asiaa ja varmistellut monta kertaa, että mies ymmärtää hänen viestinsä.

Connolly korostaa, että edesmennyt kollega ei suinkaan ollut yhtä mittaa masentunut. Hän kuvailee Williamsia elämänsä ilonaiheeksi ja upeaksi ihmiseksi, mutta toteaa samaan hengenvetoon tämän olleen hyvin monimutkainen persoona.

Connolly kertoo heidän keskustelleen paljon Parkinsonin taudista, sillä molemmilla se diagnosoitiin. Hän kuvailee taudin olevan kuin piinaaja, joka seuraa uhriansa joka paikkaan.

Kuvassa Connolly

Aiheet: