Kova näky Cheekistä: Kaikki vaarassa tuhoutua!

Vuosi on aluillaan. Como päätti luottaa yhteen Suomen tunnetuimmista Tarot-tulkitsijoista ja kysyi, mitä hän näkee suomalaispopparien vuoteen 2017.

Ensimmäisenä Tarot-Tuula eli Tuula Huhtala katsoi Cheekin vuoteen:

Kyllä tuo sairaus (kaksisuuntainen mielialahäiriö) näkyy hyvin vahvana kuvioissa, mutta paljon uutta on elämään tulossa. Se vie ajatuksia muualle. Kortit kertovat teemaa ”pois pimeydestä valoon”. Näen myös ”vauvakortin”, se symboloi uuden alkua.

Tänne nousee myös pettymyksen kortti. Hänen pitäisi päästää vanhoista pauloista irti, koska ne vievät hänen energiaansa turhaan, näin kertoo miekkojen prinsessa -kortti. Hänellä on vaara hautautua omiin jätöksiinsä, jos muutoksia ei tehdä.

Ensin tänne nousi voiton kortti, mutta sitten tulikin varoituksia roppakaupalla. Sanoisin, että pelko pois sydämestä, ja tietä eteenpäin yksin, niin onnistuminen näyttää paremmalta. Miekkojen tuho kertoo suurista mielialan ongelmista, jopa kaiken tuhoutumisesta, kuun kortti on myös vahva negatiivisuuden kortti ja varoittaa virhevalinnoista.

Kun Cheek ottaa kaiken tämän huomioon, on hänellä koko maailma avoinna, kertoo valttien maailmankaikkeus -kortti.

Kun työasiat on saatettu suurin piirtein kuntoon, on rakkauden ja intohimon aika, siitä kertoo maljojen ylellisyys, rakastavaiset.

Nostin vielä tähän vahvistuskortin, ja se on valttien torni, sanoma on lyhykäisyydessään: kaada vanha torni ja lähde rakentamaan uutta tornia, elämä odottaa sinua.

Seuraavassa osassa on vuorossa Saara Aalto ja kolmannessa Robin. Tuula Huhtalan sivut: https://tarottuula.wordpress.com/

Aiheet: