Kuka on Kankaanpään ravintolarosvo – poliisi julkaisi ennen näkemätöntä materiaalia

Poliisi selvittää asiaa.

16.09.2023

Lounais-Suomen poliisi tutkii kankaanpääläiseen ravintolaan kohdistunutta epäiltyä varkautta. Rikoksen selvittämiseksi poliisi pyytää yleisöltä havaintoja ja muita tietoja.

Kankaanpäässä murtauduttiin maanantaina 28. elokuuta yöllä noin kahden aikaan keskustassa sijaitsevaan ravintolaan.

Poliisi tutkii tapausta epäiltynä törkeänä varkautena. Poliisilla on hallussaan runsaasti videomateriaalia epäillyn tekijän liikkeistä kyseisenä yönä. Poliisilla on esitutkinnan tässä vaiheessa alustava käsitys tapahtumien kulusta ja epäillystä tekijästä. Ravintoloitsija julkaisi videoita myös ravintolan sivuilla.

Rikoksen selvittämiseksi ja tekijän henkilöllisyyden varmistamiseksi poliisi julkaisee epäillystä tekijästä sellaista kuvamateriaalia, jota ei ole vielä nähty julkisuudessa. Poliisi pyytää yleisöltä tietoja ja havaintoja epäillyn tunnistamiseksi.

Poliisin haltuunsa saamien valvontatallenteiden perusteella epäilty oli tapahtumayönä pukeutunut mahdollisesti harmaaseen collegepaitaan, mustiin housuihin ja mustavalkoisiin tennareihin. Hänellä oli päässään lippalakki ja selässä Adidas-merkkinen reppu.

Henkilöön liittyvät tiedot ja havainnot kyseiseltä yöltä voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittaen virka-aikana päivystykseen numeroon 0295 449 290.

Kuka hän on:

Mies kävelee kadulla.

Lisää luettavaa