Kuvankaunis naislaulaja pissasi fanin naamalle tuhansien ihmisten katsoessa – syntyi valtava kohu

Melkoinen tempaus!

18.11.2021

Puhallinsoitinorkesteri Brass Against on kenties parhaiten tunnettu Rage Againt the Machine -yhtyeen kappaleista tehdyistä versioistaan. Yhtye on tehnyt omia versioitaan myös muiden rokki- ja metallibändien kappaleista.

Brass Against esiintyi viime viikonloppuna Welcome to Rockville -tapahtumassa Daytona International Speedwayllä, Floridassa. Erään kappaleen aikana orkesterin laulaja Sophia Urista päätti virtsata lavalla makaavan fanin päälle.

Myöhemmin yhtye pahoitteli tempausta sosiaalisessa mediassa.

”Meillä oli todella hauskaa Daytonassa eilen illalla Welcome to Rockvillessa. Sophia innostui liikaa. Emme todellakaan odottaneet mitään tällaista, eikä vastaavaa keikoillamme tapahdu jatkossa”, yhtye pahoitteli.

Myöhemmin kerrottiin, että Uristalla oli yksinkertaisesti pissahätä, eikä hän olisi ehtinyt lavan taakse. Niinpä hän päätti pissata lavalle kivunneen fanin naamalle.

Myös laulajatar pahoitteli myöhemmin tapahtunutta. Hän kertoi olleensa pahoillaan, jos loukkasi joitain ihmisiä tempauksellaan.

Poliisista kerrottiin alkuviikosta, että joku olisi halunnut tehdä asiasta myös rikosilmoituksen. Nyt poliisista on kuitenkin kerrottu, ettei asia johda poliisitutkintaan.

Pissailusta löytyy myös videoita, sillä koko välikohtaus kuvattiin niin festivaalikävijöiden kännyköiden välityksellä kuin myös ihan festivaalin virallisen kuvausporukan toimesta. Katso välikohtaus täältä tai täältä. Luonnollisestikin varoitamme, että mikäli tällainen ei sinusta ole luonnollista, niin älä katso videota!

Lisää luettavaa