Laihtunut ja raitistunut Johanna Tukiainen paljasti yllättävän uutisen

Palaa keikoille!

05.07.2023

Ruotsissa viime ajat asunut ja värikkäässä julkisuudessa ollut Johanna Tukiainen elää kertomansa mukaan uskonnollista elämää.

Hän ei ole kuitenkaan jättänyt viihteellisempääkään tekemistä. Hän aikoo palata keikoille – myös ravintoloihin. Nainen kertoo asiasta sometilillään.

-Showkeikat taas myynnissä. Samoin ensi vuodelle 2024 ehtii tällä kertaa hyvin myös kalenteri, suurilla kauniilla kuvilla ja Raamatun lauseilla! Edellisinä vuosina, muistaakseni 2019 ja 2018 se myytiin niin kuumille kiville että mun piti teettää extrapainokset! hän hehkuttaa.

Johanna kertoo tekevänsä myös videokeikkaa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi synttäri- ja polttari- sekä sairaala- ja vanhainkotitervehdyksiä. Videoihin voi kuulua myös hänen kappaleittensa esittämistä.

-Vanhuksille sopii esim. kappaleeni ”Turn to Jesus” ja se sopii myös vastavalmistuneille riparilaisille! Johanna kuvaa.

Ravintolakeikoille ja yksityistilaisuuksiin nainen sanoo lähtevänsä hyvässä kunnossa.

-Kohta 10 kiloa pudonnut painoa ja pysyn raittiina.  Vanhat upeat asuni ennen lapsen saamista sopivat taas päälle, kuten upea Rasarion Haute Couture -mekko (mustaa samettia ja pinkistä silkistä suuret puhvihihat). Asu sopii erinomaisesti pikkujoulukeikoille, eikä jätä ketään kylmäksi.

 

Lisää luettavaa