Lapsi säikkyi omakotitaloon keskellä päivää tunkeutuneita Kemissä – epäillään toistakin rikosta

Poliisi on tiedottanut Kemissä tapahtuneesta kahteen taloon tunkeutumisesta.

Kemissä tunkeuduttiin kahteen omakotitaloon keskellä päivää toissapäivänä.

Poliisi kertoo, että perheen lapsi oli kotona, kun sisään mentiin ja vietiin tuhansien eurojen arvosta omaisuutta. Lapseen ei kohdistettu uhkaa. Hän säikkyi tilannetta.

Asuntoon tukeutui kaksi miestä, jotka tallentuivat valvontakameraan. Miehet tulivat paikalle farmarimallisella punaisella V40 Volvolla. Toinen miehistä on 45-vuotias, hänellä oli yllään musta pipo, musta takki ja harmaamustat housut. Toinen miehistä oli 25-vuotias ja hänellä oli yllään vihreä huppari ja tummat housut. Samoihin aikoihin toisaalla murtauduttiin omakotitalon yhteydessä olevaan autotalliin, josta anastettiin omaisuutta useiden tuhansien eurojen arvosta.

Poliisi on tunnistanut kaksikon. Autosta otettiin myöhemmin kiinni poliisin vanhat tutut, 46-vuotias mies ja 34-vuotias nainen ja autosta löydettiin myös anastettua omaisuutta.

Poliisi on tunnistanut aiemmin mainitut kaksi muuta miestä, mutta ei ole tavoittanut heitä. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot asutusalueella liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä p.0295466156 tai meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi

Aiheet: