Leslie Phillips, 89, pokasi puolta nuoremman, nai huomenna!

19.12.2013

89-vuotias veteraaninäyttelijä Leslie Phillips menee huomenna naimisiin puolta nuoremman Zara Carrin kanssa. Morsmaikku on kotoisin Turkista ja työskentelee sosiaalityöntekijänä. Häitä juhlitaan Lontoossa.

Phillips kertoo Mirror-lehdelle avioliittopäätöksen syntyneen viime lauantain jälkeen, kun hänen kollegaystävänsä Peter O’Toole menehtyi. Hän tajusi aikansa olevan rajallinen ja hän haluaa ottaa kaiken irti loppuelämästään.

Carry On –tähti astelee alttarille kolmatta kertaa. Molemmat aikaisemmat avioliitot päättyivät traagisesti. Penny Bartley jätti näyttelijän vuonna 1965, kun sai tietää tällä olleen suhteen toiseen naiseen. Phillips kuitenkin huolehti ex-vaimostaan tämän sairastuttua vakavasti. Bartley kuoli vuonna 1981 kotonaan syttyneessä tulipalossa.

Phillips oli aiemmin päättänyt, ettei avioidu uudelleen ennen ensimmäisen vaimonsa kuolemaa. Niinpä hän meni naimisiin seuraavana vuonna Angela Scoularin kanssa. Bond-näyttelijätär sairastui syöpään ja päätyi riistämään oman henkensä vuonna 2011.

Lisää luettavaa