Lisää tietoa Salon Mäkkärin ”villin lännen tyylisestä” ryöstöstä

Viikonloppuna Salossa tapahtui hurja ryöstötilanne. Poliisi selvittää asiaa.

11.10.2023

Lounais-Suomen poliisi sai ilmoituksen ryöstöstä Salon Hämeenkadulla sijaitsevaan Mc Donalds -pikaruokaravintolaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello kolme, tiedotti poliisi eilen.

Tapahtumat käynnistyivät, kun mies tuli asioimaan jalkaisin autokaistan luukulle. Hän vaati rahaa itselleen ja tehosti vaatimustaan teräaseella.

Lopulta mies tunkeutui autokaistan luukusta sisään ja anasti kassalippaan, jonka sisässä oli käteistä rahaa. Sen jälkeen hän poistui ravintolalta mahdollisesti sinisellä polkupyörällä. Ravintolatyöntekijälle ei aiheutunut tilanteessa fyysisiä vammoja.

Mahdollinen tekijä on poliisin tiedossa. Poliisi kertoo nyt lisäksi, että se epäilee samaa henkilöä myös kahdesta muusta ryöstöstä, jotka ovat myös tapahtuneet Salossa tänä syksynä.

Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä silminnäkijähavaintoja viikonlopun ryöstöstä. Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Tapauksen tutkinta on vasta alkuvaiheessa, ja poliisi ei voi tässä vaiheessa tiedottaa enempää tapauksen yksityiskohdista.

Lisää luettavaa