Luottotiedottomalle lainaa ihan uudella tavalla – vitsikö?

Nettisivusto on harrastelijamaisesti toteutettu, mutta varmasti vilpittömän tosissaan.

05.09.2017

Luottotiedottoman on lähes mahdotonta saada lainaa. Ehkä ei kovin kauan. Vaiko sittenkään?

Pikavippiluottotiedottomalle.com on hieman kotikutoisesti rakennettu sivusto, mutta ilmeisesti sivuston ylläpitäjä oikeasti uskoo liikeideaansa. Tarkoituksena on, että palvelu välittäisi lainoja, ei siis myöntäisi niitä. Sen sijaan yksityishenkilöt, sijoittajat, myöntäisivät lainat luottotiedottomille.

-Luoton antaa yleensä ihminen, joka on ollut itse samanlaisessa tilanteessa, mutta on onnistunut palauttamaan luottotietonsa. Tällöin kynnys maksujen maksamatta jättämiselle on oleellisesti suurempi kuin yritykselle, sivusto linjaa.

-Tällä hetkellä luomme verkostoa ihmisistä, jotka ovat valmiita myöntämään luottoa myös luottotiedottomille. Kun verkostomme on riittävän suuri, aloitamme luottojen välityksen. Sijoittaja päättää kenelle luottoa myönnetään, millä perusteella, kuinka pitkäksi aikaa ja koron.

Palvelu ottaa pienen välitysmaksun ja osuuden korosta. Se muistuttaa, että sijoittaja kantaa vastuun mahdollisesta riskistä.

-On mahdollista, että et koskaan enää näe rahojasi, kun olet myöntänyt luoton epäluotettavalle henkilölle.

Sivustoa voisi luulla vitsiksi, mutta perinpohjaisuudesta päätellen niin ei kuitenkaan näytä olevan. Mitähän tästä sanoisi viranomainen, joka säätelee luototusta lähes yhtä vimmaisesti kuin alkoholin myyntiä.

Lisää luettavaa