Meneekö hössötys jo liian pitkälle? Suomalaisesta kennelistä yritettiin ostaa sukupuolineutraali koira!

Joillakin ei järki paljon päätä pakota.

Kuvan koira ei liity asiaan.

Ei herra isä miten jotkut ovat sillä kuuluisalla kassalla.

Evergrey-kennelin pitäjä kirjoitti tänään Facebookiin, miten joku yritti ostaa häneltä sukupuolineutraalia koiraa. Kyllä, luit aivan oikein.

”Olen miettinyt kirjoitanko vai en, mutta ajattelin nyt kuitenkin laittaa erään pennunkysely keskustelua tänne. Voi olla, että saan vihat niskaan jossakin palstalla, mutta sitten saan.

Aivan asiallisen tuntuinen nuorempi nainen soitti ja kysyi pentuja. Kerroin mitä meille on tulossa. Kerroin myös urosten ja narttujen eroista. Tapani mukaan suosittelin ensimmäiseksi koiraksi narttua. Siitä se sitten alkoi. Tämä tyttö sai todellakin kilarit siitä, että puhuin uroksista ja nartuista . Hänen mielestään eläimet ovat myös sukupuolineutraalija ja me kasvattajat vai tuemme urosten matco käyttäytymistä jo pentuina. Olin hetken lähes sanaton ja se on jo paljon minulle. Yritin selittää, että kyllä koirissakin syntyy joskus kummankin sukupuolen edustajia, mutta se on kuitenkin suht harvinaista. Ei tullut mitään keskustelusta. Hän vain halusi sukupuolineutraali koiran ja minä ei luvannut hänelle sellaista myydä. Puhelu loppui siihen, että minä olen kuulema tyypillinen homifobinen ja rasistinen persu , jolta hän ei koiraa huolisi ilmaiseksikaan. Puhelun jälkeen hirnuin varmaan puolituntia ja yritin Jampalle selittää mikä niin nauratti. Mitähän meidän Franco tuumaisi, jos yrittäisin astuttaa sen Ciscolla, noin niin kuin sukupuolineutraalisti…” kennelin pitäjä kertoo.

Eihän tätä meinaa uskoa, mutta toisaalta: kaikenlaista outoa hämmentäjää sitä maailmaan mahtuu.

Kirjoituksen löydät täältä.

 

Aiheet: