Merjan avautuminen kahvinkeitinkaupoista on helvetin esikartanosta: Kuinka tämä on mahdollista?

Ei kannata myydä. Ei ainakaan hänelle.

10.11.2023

Sarjassamme hurjimmistakin kamalampia nettikirpparitarinoita Merja on avautunut kokemuksillaan, jotka saavat kysymään hoomoilasena, että voiko tämä olla totta.

Mutta kyllä se voi. Merja kertoi kokemastaan Facessa, ja myöhemmin tarina päätyi myös netin hulluuksia kokoilevaan Feissarimokiin.

Kaikki lähti siitä, kun Merjan piti myydä nettikirpparilla kahvinkeitin.

Hän laittoi julkaisun nettiin, ja hinnan 10 euroa. Muuan vanhempi nainen, ostajaehdokas, lähestyi Merjaa toiveella. Hän toivoi lisää kuvia kahvinkeittimestä.

-Mietin mistä ihmeestä otan lisäkuvia enää, kyseessä oli kuitenkin kahvinkeitin. Otin kuitenkin parit lisäkuvat eri puolilta ja lähetin ostajaehdokkaalle.

Nyt ostaja kyseli miksi Merja myy kahvinkeitintään. Mahtoiko se olla sittenkin rikki.

Ei aikaakaan niin lisäkysymyksiä satoi: Kuinka vanha kahvinkeitin oli? Kuinka monta kuppia sillä oli keitetty historiansa aikana? (Tämä kaikki siis kympin hintaisesta keittimestä.)

Lopuksi keitin olisi pitänyt toimittaa 40 kilometrin päähän. Mutta nyt seuraa kliimaksi.

Koekahveja vartenpa hyvinkin!

-Että jos toisin hänelle 40 kilometrin päähän keittimen, jotta hän voisi keittää sillä koekahvit ja päättää sitten ostaako vai ei, Merja äimistelee.

Merja ei myynyt keitintä muorille, vaan opiskelijapojalle joka huusi ”hep” ja oli jo oven takana työntämässä rahaa käteen.

Merjalle todetaan hänen julkaisunsa kommenteissa, että ”koekahvit” ovat kuin suoraan Kaurismäen elokuvasta.

-Voimme kuvitella sen vaivaannuttavan hiljaisuuden, kun tuijotellaan seiniä ja ainoat äänet tilassa ovat seinäkellon raksutus ja hitaasti tippuva kahvi.

Lisää luettavaa