”Mistä kaikkialta olette myöhästyneet koska mies menee viime hetkellä kakalle?” Vastaukset yllättävät

11.10.2016

Vauva.fi-keskustelusivulla käydään mielenkiintoista keskustelua naisten kesken siitä, mistä kaikkialta pariskunnat ja perheet ovat myöhästyneet miehen mentyä kakalle – tai kansan kielellä p*skalle, kuten sivustolla sanotaan.

”Lennolta lähestulkoon. Menin itse koneeseen kun olin niin vihainen. Se tuli sieltä viime tipassa ja sai huomiota, koska olin ehtinyt jo kertoa lentoemännälle että idiootti meni miestenhuoneeseen”, sanoo eräs vierailija.

Muitakin ongelmia on.

”Oon ollut vähällä myöhästyä junasta, työmatka. Viimeinen juna ja matka 400 km. Se vielä ärsyttävää, että olin itse sanonut, että ei tartte lähteä viemään, voin kävellä, kun matka nyt oli ihan käveltävissäkin, mutta mies halusi viedä. Syö vaan leipää eikä kunnon ruokaa. Kun syö joskus kunnolla, ei näitä ongelmia ole”, tokaisee eräs.

Myös suurempia asioita on missattu vessareissujen takia:

”Huh, ihana saada vertaistukea, luulin myös että mieheni on uniikki. En edes tiedä kuinka paljon hän on missannut ihan normaalielämästä istuessaan vessassa. Lapsen ensiaskeleet, ensimmäinen hymy tuli nyt ensimmäisenä mieleen. Ja kuinka monen elokuvan huippukohdan…”

Lentokoneet tuottavat ongelmia joillakin:

”Melkein joka kerta kun lentokokonetta aletaan boardaamaan, siis 99 sadasta. Ja juurikin silloin kun juuri meidän penkkiriveja lastataan. Miten ei voi satakiloinen ihminen pidättää sen aikaa että päästään koneeseen ja siellä on vessat käytössä koko matkan? Ei, vaan justiins silloin pitää lähteä kun vähän vatsasta vääntä. En tajua.”

Kaikilla ei ongelmia kuitenkaan ole:

”Ei mistään. Miehen vatsa toimii joka aamu niin minuutilleen että asetan kaikki talomme kellot sen mukaan oikeaan aikaan. Maksimissaan minuutin voi lykätä tapahtumaa pidättämällä jos itse erehtyy siihen aikaan aamutoimille vessaan”, sanoo eräs käyttäjä.

Koko keskustelun löydät täältä.

Lisää luettavaa