Mokoma-yhtyeen Marko koki kauhunhetkiä mökillä!

02.02.2012

Mokoma-yhtyeen kärkijamppa Marko Annala lukitsi pari viikkoa sitten itsensä järvenrantamökkiin säveltämään uutta materiaalia.

Pian mies joutui kuitenkin kauhukokemusten keskelle, kun hän päätti lähteä lenkille. Pimeällä polulla hän törmäsi koiraan, joka haukkui raivoisasti.

Kaikki, jotka ovat koirakammoisia, tietävät, mikä pelkojen ruumiillistuma kokemus on. Niin Markollekin.

– Pelkään koiria ihan paskahalvauksen partaalle ja only good dog is the hot dog. Aloin selkä edellä perääntyä haukkuvaa karvakasaa, mutta se vain juoksi perään.

– Hetken mietin leikinkö kuollutta vai puolustaudunko jotenkin. Onneksi sisäinen tolkun ääni rauhoitti muistuttamalla, ettei haukkuva koira pure. Aloin ääni vapisten puhutella koiraa sen lähetessä. Koska koira ei lähtenyt mihinkään, päätin jatkaa lenkkiäni. Koiruus päätti jäädä lenkkikaveriksi. Kolme kilometriä se jolkotteli kanssani, kunnes totesin, että sen olisi jo aika mennä kotiin, mies kertoo naamakirjassaan.

Annalalle kokemus ei ollut olankohautuksella kuitattava juttu, sillä mies uskoo kyseisen tapahtuman parantaneen huomattavasti hänen koirafobiaansa.

– Ehkäpä jatkossa kykenen näkemään noissa otuksissa muutakin kuin valkoisina kiiluvia raateluhampaita ja verenhimosta valuvaa kuolaa, Annala kirjoittaa.

Marko Annala kuvassa etualalla. Kuvan on ottanut Joonas Brandt.

Lisää luettavaa