Muistatko tämän suomalaisyhtyeen 1980-luvulta? Myi satoja tuhansia levyjä – teki nyt paluun!

Neljä Ruusua teki paluun!

Neljä Ruusua on tehnyt paluun.

Kotimaisen popmusiikin ikoni ja kestosuosikki Neljä Ruusua julkaisi eilen uuden singlen Surutulitus. Yhtye aloittaa samalla loppuvuoden kestävän kiertueen, johon kuuluu 15 keikkaa. Neljän Ruusun viimevuotinen Mustia ruusuja -albumi nosti orkesterin pitkän uran jälleen uudelle tasolle, ja Surutulitus jatkanee tätä nousukautta:

”Mustia Ruusuja -albumin jälkeiset keikat olivat menestyksiä. Sieltä esiin ja radiolistan kärkisijoille nousseet Mustia ruusuja ja Älä luovuta (Noli cedere) -singlet osoittivat jälleen, että meidän hittikynä on edelleen terässä. Surutulitus on tunnistettavaa Neljä Ruusua -soundia, mutta kuitenkin epätyypillinen Ruusubiisi vetävän triolipohjaisen rytmiikkansa ansiosta. Surutulitus muistuttaa tekstillään, että kukaan ei ole yksin erilaisten tunteidensa kanssa. Niiden patoaminen sisimpään on pahinta. Antaa tulla vaan kaikki ulos, se helpottaa!” kuvailee Ilkka Alanko.

Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu bändi, joka seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta.Bändin tunnetuimpia kappaleita ovat Juppihippipunkkari ja Poplaulajan vapaapäivä.

Aiheet: