Muistatko tätä New Yorkiin muuttanutta kuvankaunista suomalaislaulajatarta 1990-luvulta? Tältä hän näyttää nyt!

Muistatko Janitan?

Yhdysvaltoihin muuttanut artisti ja musiikillinen monilahjakkuus Janita julkaisi eilen Bliss, I Once Had This -singlen, joka on esimakua ensi vuonna julkaistavalta kokopitkältä studioalbumilta.

Janita muutti Suomesta New Yorkiin vuonna 1996. Sitä ennen hän julkaisi Suomessa kaksi albumia.

Nyt Janita esiintyy syksyllä Suomessa todellisella erikoiskeikalla.

”Nyt, kun elämme tällaista rikkonaista aikaa, itselläni tuli tarve rakentaa ja luoda uutta. Inspiraatiotakin on tullut haettua ehkä eri lähteistä kuin aiemmin. Mieluummin kuin sukeltaa syvälle syövereihin ja ammentaa sieltä inspiraatiota, minulle tuli tarve keskittyä siihen mikä on kaunista. Karun kauniskin on kuitenkin kaunista”, Janita luonnehtii.

Viimeisen kahden vuoden aikana yli sata keikkaa tehnyt ja lähes 100 000 kilometriä keikkareissuja tehnyt Janita esiintyy tänä syksynä vain kahdesti. Yhdysvaltain kansalaisuuden jo vuosia sitten saanut artisti valaisee pimeintä vuodenaikaa molemmissa kotikaupungeissaan eli Helsingissä ja New Yorkissa koko bändin kanssa.

”Itselleni tämä hetki tuntuu murroksen ajalta ja uudelta luvulta urallani. Olen ylpeä uusista sävellyksistäni, ja odotan innolla ja mielenkiinnolla levyni julkaisua ensi keväänä. Tämä kappale, Bliss I Once Had This tuntui osuvalta aloitukselta uudelle vaiheelle, koska se peilaa aikaa missä elämme, ja omaa kapinaani sitä kohtaan.”

Helsingin keikka kuullaan Tavastialla 10. marraskuuta ja liput keikalle myy Tiketti.

Aiheet: