Muistatko vielä tämän kohuvideon – Maisa Torppa pyysi anteeksi, sai jopa tappouhkauksia

Maisa Torppa on ollut monta kertaa kohun silmässä, mutta aina kaunotar on noussut siivilleen kuin Fenix-lintu.

Maisa Torppa on tällä hetkellä Suomen kiinnostavin julkkis. Siitä kertovat kaikki lehtien klikkilaskurit. Maisan ja hänen siippansa rallikuski Jari-Matti Latvalan peruuntuneet häät ovat aiheuttaneet suorastaan käsittämätöntä kiinnostusta kansalaisissa ja mediassa.

Eikä tämä tähän lopu. Ei ole vielä tietoa siitä onko pariskunnan koko suhde lopussa (sillä kihlasormusta ei ole Maisalla enää sormessa). Eli: jatkuuko suhde ja avoliitto vaikka häät peruttiinkin.

Maisa on todennut nukkuvansa viikonlopun yli.

Maisa ei ole ollut kohun silmässä vain kerran. Tämä kohu sai alkunsa siitä, kun Maisalla väitettiin olevan salarakkaan. Aiemmin Maisa poistui julkisuudesta, kun lehdet väittivät hänen pyytäneen rahaa raskausväitteillään julkisuudesta tutuilta miehiltä.

Maisa joutui kohun silmään myös Viidakon tähtöset -sarjassa seitsemän vuotta sitten. Hän kertoi saaneensa tappouhkauksia romaneilta. Kaikki lähti siitä, kun Viidakon tähtösissä ollut Maisa haukkui tavaroita leiristä vieneet kanssakilpailijansa viidakossa manneiksi. Voit katsoa videon alta.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut