Myyrä tulee taas – jo kolmas kausi: Nämä julkut mukana!

Alkaa sunnuntaina Maikkarilla.

01.03.2022

Salaperäisen myyrän henkilöllisyyttä selvitetään seikkailuohjelman kolmannella kaudella MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaista alkaen.

Kolmannella kaudella rahapotista kisaamassa on kymmenen julkisuudesta tuttua henkilöä. Jaksojen tapahtumat analysoidaan tällä kaudella uudessa, vain mtv-palvelussa nähtävässä Myyrä: Johtolangat -ohjelmassa.

Juontajana on jälleen Roope Salminen. Skabaajina nähdään näyttelijä Pete Lattu, Supernanny Pia Penttala, sisältönero Miska Haakana, rokkari Olli Herman, influensseri Ilona Ylikorpi, taiteilija Veeti Kallio, räppäri Uniikki, näyttelijä Ilona Chevakova, ex-urheilija Markus Pöyhönen ja ex-missi Sabina Särkkä.

Kilpailijoiden tavoitteena on kerätä rahaa yhteiseen voittopottiin ratkomalla tehtäviä, jotka vaativat älyä, taktikointikykyä sekä fyysistä taituruutta. Yksi kilpailijoista on kuitenkin myyrä – petturi ja salainen sabotööri, joka heittää kapuloita ryhmän rattaisiin. Myyrän tavoitteena on pitää porukan voittopotti mahdollisimman pienenä, jäämättä itse kiinni.

Lisää luettavaa