Nainen kertoo parantuneensa syövästä, yksi syy: Heitti ukkonsa pihalle!

29.03.2015

31-vuotias englantilaisnainen väittää parantuneensa kilpirauhassyövästä karsimalla ruokavaliostaan ja elämästään kaiken myrkyllisen.

Näihin lukeutuivat muun muassa alkoholi, liha ja aviomies, joka ei tukenut häntä.

Vuonna 2011 nainen huomasi solisluunsa vieressä kyhmyn. Ultraäänessä häneltä löydettiin kaksikymmentä kasvainta. Ne leikattiin ja hänelle annettiin sädehoitoa. Parin kuukauden jälkeen kuitenkin selvisi, että syöpä oli levinnyt niskaan ja maksaan.

Naiselle annettiin viisi vuotta elinaikaa. Hän kieltäytyi lääkäreiden suosittelemasta kemoterapiasta, koska hän oli nähnyt ystävänsä ja serkkunsa kuolevan siihen. Sen sijaan nainen päätti pistää koko elämänsä uusiksi. Hän oli aiemmin elänyt töilleen, odottanut viikonloppua, sitten bilettänyt ja maanantaina taas töihin. Nainen päätti alkaa ”nauttia elämästä sellaisena kuin se on”.

Asennemuutoksen lisäksi hän pisti ruokavalionsa uusiksi. Nainen ryhtyi syömään päivittäin kolme ananasta, greippejä, sitruunoita, omenoita, kiivejä ja banaaneita. Kyseiset hedelmät sisältävät bromealiinia, jonka uskotaan hidastavan syöpää. Lisäksi nainen näytti ovea aviomiehelle, jolla oli hänen elämäänsä negatiivinen vaikutus.

Kuuden kuukauden jälkeen hänen neljännen asteen syöpäkasvaimensa olivat selvästi pienentyneet. Nykyään nainen kertoo olevansa täysin terve.

Kuva täällä

Lisää luettavaa