Nainen tilasi aviomiehelleen lahjaksi dna-testin – helvetti irti!

Tieto lisää tuskaa.

Slate-sivusto esittää Dear Prudence -podcastia, jossa ihmiset voivat pyytää neuvoa erilaisiin ongelmiinsa. Ohjelmaan on ottanut yhteyttä nainen, joka luuli saaneensa kivan idean aviomiehensä syntymäpäivälahjaksi. Hän oli tilannut kummallekin netistä dna-testit sukujuurien selvittämiseksi.

Kun tulokset olivat tulleet, vastassa ei ollutkaan mitään hauskaa tarinaa kaukaisista eksoottisista sukujuurista. Kävi nimittäin ilmi, että pariskunta on tietämättään serkuksia. Nainen selostaa, että he ovat kumpainenkin kotoisin samalta pieneltä paikkakunnalta. Heillä on kaksivuotias poika.

Nainen kertoo, että tieto on heille kummallekin vastenmielinen. Ennen onnellisesti yhdessä ollut pariskunta on ajautunut kriisiin ja he nukkuvat nykyään eri makuuhuoneissa. Tilanne on alkanut vaikuttamaan myös lapseen, joka on siis niin sanotusti itsensä pikkuserkku.

Keskinäisten ongelmien lisäksi heillä on pähkäiltävänään taustalla piilevä pettämiskuvio.  Jomman kumman äiti on siis aikoinaan muhinoinut toisen isän velipojan kanssa. Kumpaisenkin suvussa uskollisuutta ja pitkiä parisuhteita on pidetty arvossaan. Nainen suree, ettei voi edes kertoa kenellekään suhteensa ongelmista, koska kuvio paljastuisi. Nyt hän kiroaa itseään siitä, että meni vahingossa selvittämään koko viheliäistä totuutta.

Aiheet: