No johan oli härski ehdotus!

08.06.2016

Vauvakeskusteluissa roihuaa. Toukokuun lopulla avattu keskustelu on kerännyt jo toista tuhatta kommenttia ja toista sataa tykkäystä. Eikä ihme. Kyseessä on naapureiden, ystävien ja sukulaisten härskeistä vaatimuksista ja odotuksista kokoonkyhätty lanka.

Vaikka mukana on tietenkin typeriä muka-vitsejä ja provoja, niin kyllä totuus vissiin on taruakin ihmeellisempää.

Como keräsi häröilyjen top-6:n, ei kuitenkaan missään erityisessä järjestyksessä. Lue keskusteluketju täältä kokonaisuudessaan. Alla olevat ovat palstan kirjoitusasussa.

  1. Sukulainen pyysi maksua käytetyistä lastenvaatteista.. Kyseessä oli suunnilleen 2 jätesäkillistä 52-86cm vaatetta eli aikalailla ekalle vuodelle kaikki sisävaatteet, mitä tarvii.. Rahaa pyysi 70e. Ei siinä mitään, mutta olivat tasan samat vaatteet, jotka me oltiin hänelle annettu ILMAISEKSI pari vuotta aiemmin, kun kuviteltiin lapsiluvun olevan täynnä… ja vielä itse myönsi, ettei siellä ole kuin pari bodyä, jotka ei ole meiltä peräisin! Rahaa vaati, koska joku hänen oma kaveri olisi niistä vaatteista ollut valmis maksamaan satasen eikä siksi halunnut ilmaiseksi kellekään antaa…
  2. Olen ammatiltani opettaja. Sukujuhlissa pitäisi aina olla vahtimassa muiden ipanoita. Tai kesällä ilmaisena lastenvahtina ”kun sulla on niin pitkä lomakin”. Jep jep.
  3. Vuokralainen soitti ja ilmoitti, että jääkaappi-pakastin on hajonnut. Ok, ilmoitin, ostan uuden ja haen vanhan samantien pois. Ei tarvitse, sanoi vuokralainen, hän voi hävittää sen itse. Ehei, vastasin, kyllä minä sen käyn hakemassa pois. Hankala hakea, koska vuokralainen oli myynyt sen jollekin tutulleen ja oletti, että ostan noin vain uuden. Tein rikosilmoituksen.
  4. Kaveri vaati kännikuskiksi sinä iltana kun olin kotiutunut vastasyntyneen vauvani kanssa sairaalasta. Soitteli vielä yöllä että enkö mä nyt millään vois hakee niitä kotiin keskustasta, saisin vähän lomaa lapsenhoidosta…
  5. Sukulaisen ex-puoliso vaati 1,5v heidän eron jälkeen että en saa olla tekemisissä sukulaiseni uuden kumppanin kanssa vaan minun tulee halveksua tätä. Sukulaiseni oli siis tavannut uuden kumppaninsa vielä naimisissa ollessaan ja eronnut siksi eksästään.
  6. ”Ystävä” pariskunta soitti kerran pe-iltana pitkän tauon jälkeen,vain kysyäkseen että onko meillä vielä niitä vapaalippuja yökerhoon… Sanoin että on kyllä, mutta olemme matkalla anoppilaan. Tästä seurasi voivottelu, ettekö voi kääntyä takaisin kotiin kun on nyt pitkästä aikaa miehen kanssa illanvietto.

Lisää luettavaa