Nuoren miehen mystinen katoaminen pakkasyönä Joensuussa – missä hän voi olla?

Täysin pimeä tapaus.

Viisi päivää sitten keskiviikkona 20.1.2021 Joensuussa ilmoitettiin kadonneeksi 27-vuotias Heikki Kotilainen. Poliisi ei ole saanut vihjeitä, joilla olisi voitu selvittää, minne Heikki katosi.

Heikki poistui kaverinsa asunnolta Joensuun Noljakasta Väinöläntieltä perjantain 15. päivän ja lauantain 16. päivän välisenä yönä. Hän oli ilmoittanut jäävänsä kaverinsa luokse yöksi, mutta aamulla kaveri huomasi Kotilaisen lähteneen yön aikana asunnosta.

Poliisin mukaan Kotilainen liikkui aktiivisesti kävellen Noljakan ja Karsikon väillä. Alkoholilla ei poliisin tiedon mukaan ole osuutta Kotilaisen katoamisessa. Katoamisyönä Joensuussa oli todella kylmä yö, pakkasta oli 25 astetta.

Heikki Kotilainen on pituudeltaan 175-180 cm pitkä, vartaloltaan vankkarakenteinen ja hänellä on tiettävästi ollut katoamishetkellä yllään musta, harmaareunainen pipo, harmaat collegehousut, raidalliset Adidas-lenkkarit sekä selässään ruskea kangasreppu. Lisäksi Kotilaisella oli yllään musta hupullinen puolitakki, jossa vetoketju. Alla tuore kuva Kotilaisesta.

Soita poliisille vihjeesi tai laita sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

SONY DSC

Aiheet: