Nuoren naisen surullinen viesti keskustelupalstalla pysäyttää: En oikeasti jaksa tätä nykyajan tapailukulttuuria!

17.04.2016

Vauva.fi:n keskustelupalstalla on harvoin aloitus saanut tuoreeltaan niin paljon suitsutusta kuin nyt. Eilen lisätty keskustelunavaus on saanut jo yli 500 tykkäystä.

Ja kyllä, viesti on kaikessa kattavuudessaan pysäyttävä. Kas näin se kuuluu:

Olen nytkin ollut yhteyksissä erään miehen kanssa. Kaikenlaista on juteltu ja päivittäin oltu yhteyksissä. Nyt hän sitten lähti viikonlopun kestävään tapahtumaan, ja kas vain, minkäänlaista viestiä ei ole tullut!

Myönnän että tuntuu pahalta, että nyt hän katsoo oikeudekseen olla enää vastaamatta minulle, kun on pitämässä hauskaa.
Myönnän, että mietin tapahtuukohan siellä jotain. Myönnän, että ärsyttää, että nykyään yleinen mielipide on, ettei minulla ole tässä kohtaa mitään oikeutta kysyä, onko hän kenties pannut jotakuta viikonlopun aikana, ilman että vaikutan sekopäältä, takertuvalta idiootilta.

Hänestä saattaa kuulua seuraavan kerran huomenna, tai maanantaina, ja kyllä, tuntuu vähän ikävältä jatkaa juttelua muina naisina miettien, onko hän viikonloppuna tavannut jonkun.

Jokaisen uuden tuttavuuden kanssa jossain kohtaa alkaa kaihertaa, montakohan sillä mahtaa olla kierroksessa. On todella inhottavaa, kun mitään varmuutta ei ole mistään, mies saattaa panna vaikka kymmentä naista, ja minä olen vain yksi muiden joukossa. Välit saattavat katketa yhtäkkiä. Mies saattaa yhtäkkiä ilmoittaa alkaneensa seurustelemaan, enkä minä tiennyt mitään.

En vain jaksa tätä nykyaikaa. Enkä ole edes vanha.

Moni jakaa aloittajan ajatukset:

-Nykyaikana ei saisi olla herkkä, helposti ihastuva ja lojaali jo tapailuvaiheissa, vaan paremminkin pitää pää kylmänä ja katsella itsekin monista vaihtoehdoista.

-Joo niihän se on. Ei jaksa nyt hetkeen taas sekaantua edes miehiin ku ei vaan jaksa sitä ihmeellistä pelleilyä mitä se aina on.

-Kulttuurihan muuttuu jatkuvasti. Esimerkiksi ”ghosting” on viimeaikainen uusi käsite, joka on syntynyt kuvaamaan sitä miten ihmissuhteet vain lakkaavat olemasta yhteydenpidon jäätyä toisen osapuolen epäaktiivisuuden seurauksena. Puhumattakaan somen ja viestintäkeinojen muutoksesta.

Mitä mieltä sinä olet? Miehet, olisiko meidän aika järkevöityä?

 

Lisää luettavaa