Nuori nainen kirjoitti pyynnön liikenteessä liikkuville – makaa nyt järkyttävissä kivuissa Satakunnan keskussairaalassa

Kun näet hevosen, hidasta!

Kuvan heppa ei liity tapaukseen

Nuori satakuntalainen nainen muistuttaa julkisessa Facebook-viestissään, että ihmisten tulisi ajoneuvoilla liikkuessaan huomioida hevoset liikenteessä. On syytä varoa ja hidastaa, ettei kävisi kuten hänelle. Koko lantio on kuulemma tulessa, ja hän makaa sairaalavuoteella.

-Makaan Satakunnan keskussairaalassa järkyttävien kipujen kanssa. Huudan, itken ja tärisen kivusta, jonka toinen aiheutti pelkällä piittaamattomuudellaan. Onneksi henki kaikilla säilyi. Mä odottelen tuloksia siitä, leikataanko tämä selkä nyt vai mitä tapahtuu. Nikama on mahdollisesti luiskahtanut sijoiltaan ja pullistuma ”räjähti” niin että puristaa hermoja, virtsarakkoa ja mitä vielä.

Kaikki tapahtui eilen, kun hän oli Jämijärvellä hevosien kanssa liikenteessä. Hän heilutti kädellään ja huudahtikin lähestyvän traktorin nähdessään, mutta tämä painaa peräkärryn kanssa täysillä takaapäin heitä kohti.

-Hevoset säikähtivät, mutta onneksi pysyimme selässä ja pääsimme ravaamalla alta pois seuraavaan tienhaaraan.
Tässä hässäkässä kuitenkin jossain kohtaa iskeydyin satulaan aivan suoralla selkärangalla, nainen kertoo onnettomuutensa syistä.

-KUN KOHTAAT HEVOSEN LIIKENTEESSÄ, HIDASTA!!!! Mun lapset tarvitsee äitiään. Ja minä lapsiani, hän vetoaa.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut