Nyt on naisella pihi mies: Tienaa 100 000 euroa, mutta…

02.12.2015

Vauvakeskusteluissa riehuu nyt piheyskeskustelu, jonka on aloittanut mieheensä kyllästynyt nainen. Mies kuulemma tienaa yli sata tonnia vuodessa, mutta hän kohtelee vaimoaan kuin liikekumppania. Haluaa myydä tälle asioita, ei antaa, tai lainata, kuten parisuhteessa on tapana.

-Tässä nyt yksi esimerkki. Mies ostanut itselleen noin 10v sitten sykevyön/kellon ja käytti sitä silloin max kuukauden verran. Siitä saakka ollut kaapissa käyttämättömänä. Nyt itse innostuin urheilemaan säännöllisesti vajaa pari vuotta sitten ja vähän aikaa sitten muistin, että miehellä tämä laite kaapissaan ja kysyin saisinko sitä lainata. Mies sanoi, että ei onnistu, mutta voi kyllä myydä sen minulle jos maksan siitä 50e, nainen kiroilee.

Mies on kuulemma ihan tosissaan. Muutenkin hän on raha-asioissa saita.

-Maksan kaikista laskuista sekä vuokrasta aina puolet. Jos vaikka käymme Mäkkärissä, silloinkin on tasattava lasku puoliksi, vähemmän tienaava nainen kiroilee.

Lähes yksimielisesti tilannetta pidetään sairaana.

-Tuo kuulostaa parisuhteessa olevan ihmisen käytöksenä henkiseltä vallankäytöltä, ei puhuta enää pelkästään piheydestä, ilmoittaa muuan tietävä.

-En kattelis tollasta touhua päivääkään. Vai että maksamaan toisen käyttämättömän tavaran lainaamisesta. Hullu mies! opastaa toinen.

Miehen piheys taitaa olla isompikin ongelma parisuhteissa, sillä aiheesta on kyseisellä keskustelufoorumilla toinen toistaan pitempiä keskusteluketjuja.

Lisää luettavaa