Nyt puhuu Janita Lukkarinen: ”Aion nostaa kanteita”

Janita Lukkarinen tilittää kohuaan Comolle.

14.02.2020

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen päätyi otsikoihin pari päivää sitten, kun Hymy-lehti kertoi poliisin tutkivan hänen rahankeräystään. Asiasta on juttu täällä.

Nyt Janita vastaa Como.fi:n kysymyksiin vointinsa mukaisesti. Nämä neljä kysymystä esitimme: 

1. Netti pursuaa tällä hetkellä sinuun liittyvää keskustelua, jossa sinua syytetään laittomuuksista, kuten siitä, että keräät rahaa ilman lupaa. Miten kommentoit?

-Olen myynyt sisältöä, josta laillisesti kuuluu silloin tuotto minulle, koska kyseessä on sisällöntuotto. Esimerkiksi yksityinen profiili sekä dokumentti, jonka teko on vielä vähän vaiheessa, jotta saan kaiken tärkeimmän siihen.

2. Myös siitä keskustellaan, että keräysrahat eivät olisi tallella perustamassasi syöpäyhdistyksessä, vaan olisit ”hassannut” niitä muihin tarkoituksiin. Miten kommentoit?

-Olen menossa juuri niillä rahoilla vaihtoehtoishoitoon. Toisekseen rahat ovat minun, mitä se on keneltäkään pois? Säätiölle tulee aivan omat rahat, luvat ja niin edelleen. Ja niillä varoilla autetaan samaan tilanteeseen kanssani joutuneita.

3. Miltä puheet tuntuvat?

-Aion nostaa kanteita. Minäkin olen vain ihminen, ja tämä ruljanssi on kiusantekoa, plus mun työtä hankaloitetaan tällä.

4. Asioitasi hoitanut henkilö on kertonut julkisesti somessa tehneensä toimistasi tutkintapyynnön poliisille. Pitääkö tämä paikkansa?

-Pitää paikkansa, joskus vähän lähtee röpelehtimään ilmeisesti. Luotin todella väärään ihmiseen. Olisi pitänyt muistaa että en ole voinut häneen ikinä luottaa, ja ihminen ei selkeästi muutu.

Lisää luettavaa