Nyt tulee jotain spessua – neljä supernaista Suomesta lähtee yhteiskiertueelle, myös Jenni Vartiainen palaa!

Historiallista.

28.03.2022

Moni muistaa vielä Hectorin, Pave Maijasen, Kirkan sekä Pepe Willbergin Mestarit Areenalla -esiintymisen. Nyt mestarit tulevat taas. Tällä kertaa naispuoliset.

Yhteiskiertueella nähdään Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen. Kiertue alkaa 21. lokakuuta. Kiertuepaikat ovat Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

Esiintyjät ovat innoissaan ja kertovat että kiertue yhdessä on ollut haave.

– Tämän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tuntuu uskomattomalta ja saa mut ihan sekaisin odotuksesta. Voitte vain kuvitella, millaista musiikin gloriaa kuulemme tulevalla konserttikiertueella. Uskon, että tämä on ainutkertainen kokemus meille kaikille ja on suuri kunnia tehdä historiaa taitavien karismaattisten naisten kanssa, Kaija Koo kuvailee.

– Oon ollut pian neljä vuotta poissa keikkalavoilta ja en malta odottaa pääseväni takaisin, varsinkin tällä kokoonpanolla! Arvostan ja ihailen valtavasti näitä kolmea inspiroivaa artistia. Ollaan tekemässä ja kokemassa jotain hyvin erityistä, joten tätä ei kannata missata, Jenni Vartiainen puolestaan kertoo.

Lisää luettavaa