Onko palvelu mennyt jo Amerikan-malliseksi? Arto mokasi, näin Atria korvasi!

Kuvituskuva

Tämänkaltaisesta hyvittämisestä voidaan olla monenlaista mieltä.

Amerikassa ollaan tarkkoja. Jos mikroaaltouunin ohjeissa ei lue, että siellä ei saa kuivattaa lemmikkimarsua, ja sinä kuivatat ja marsu kuolee, voit vaatia mikroaaltouunin valmistajalta miljoonan korvauksia.

Noin teoriassa ainakin.

Suomessa älyn käyttö on sallittua. Mutta mennäänpäs somekäyttäjä Arton tapaukseen. Arto oli somepostauksensa mukaan ostanut Atrialta grillivartaita, jotka olivat mustassa muovipakkauksessa. Eipä muuta kuin vartaat pakkauksineen päivineen uuniin. No, musta muovipakkaushan suli.

Arton mukaan tämä oli vääryys, koska Atria ei ilmoittanut, ettei mustaa pakkausta saisi laittaa uuniin. Arto valitti Atrialle. Hänen mielestään pitäisi ehdottomasti lukea ettei kestä uunia. Atria vastasi että pakkauksissa jotka soveltuvat uuniin, on selkeä merkintä että ne sinne soveltuvat. Muunlaista merkintätapaa, kuten että ”ei sovellu uuniin” ei ole tulevassakaan luvassa.

Arto kuitenkin sai hyvityksen Atrialta. Hyvää palvelua mutta liekö sittenkin huono tie – kohtahan kaikki voivat valittaa siitä sun tästä. Asia kuratoitui myös Feissarimokat.comiin ihmeteltäväksi.

Aiheet: