Onko tämä suomalaisnaisen teko epätoivoisinta koskaan – ihastuksensa takia?

Kuvituskuva

Vauva-lehden maagisella keskustelupalstalla on keskusteltu kohtuuttomista ponnisteluista rakkauden eteen.

Näin suomalaiset ovat avautuneet:

-Jätin silloisen poikaystäväni ja muutin lähinnä ihastuksen perässä toiseen maahan. Eihän siitä mitään tullut, hyvin nopeasti selvisi, että hän olikin erittäin kepein motiivein liikenteessä, muuan nainen kirjoittaa.

-Ajoin 250 km, käväisin katsomassa onko miehellä toinen nainen yökylässä, ei ollut vaan kuorsasi täysillä yksin peiton alla, sitten ajoin taas 250 km omaan kotiin. Ja keskellä talvea pimeässä ja lumisateessa tämä, keskellä yötä.

-Tiesin että ihastukseni tulisi samoihin bileisiin mihin itsekin olin menossa. Kituutin monta vkoa soppadieetillä että laihtuisin muutaman kilon. Lisäksi hommasin törkeän kalliit vaatteet ja kengät juhliin (kengät maksoivat 300€). Kävin ennen bileitä kampaajalla ja meikattavana. No sainkin ihastukseni huomion, meistä ei vaan ikinä tullut mitään enkä päässyt hänen kanssaan edes sänkyyn.

Muuan nainen valitsi koulussa saman aineen kuin ihastuksensa, jotta olisi voinut viettää hänen kanssaan enemmän aikaa. Eräs taas sabotoi toisen avioliittoa kaikin mahdollisin tavoin saadakseen miehen. Se toimi, ihme kyllä.

Onpa seksin takiakin jätetty, huonoin tuloksin.

-Jätin todella kiltin, komean, minua rakastavan, hyvätuloisen ja kaikinpuolin ihanan miehen rokkari-ihastuksen vuoksi koska en halunnut pettää tätä. Olisi ehkä pitänyt, koska tämä rokkari oli aivan surkea sängyssä, nussi kuin 15-vuotias ja kesti maksimissaan kaksi minuuttia. (…) Enpä sitten halunnut jatkaa sitä kun ei seksistä saanut mitään edes irti.

Kaikki keskustelut täällä.

Aiheet: