Onko tässä uusi Arttu Wiskari? Ainakin siltä näyttää tämän perusteilla – yllätyshitti!

Menestystä jo nyt!

22.11.2021

Olli Halosen tuorein single Pohjola on nousussa listoilla.

Kappale on noussut virallisella radiolistalla sijalle 21. Lisäksi kappale on jälleen nousussa Spotifyn top 50 -listalla, tällä hetkellä jo sijalla 43. Kappaleesta tehtiin musiikkivideo toukokuussa, ja sitä on katsottu jo liki 700 000 kertaa.

”Onhan tää ollut ihan mieletöntä, kun vuosien ja vuosien jälkeen haaveet alkaa pikkuhiljaa toteutumaan. Tuntuu huumavalta, kun kappale on alkanut elämään omaa elämäänsä. Tuntuu myös erityisen hyvältä, että ihmiset suhtautuvat kappaleeseen niin intohimoisesti. Päivittäinen viestitulva kertoo jatkuvasti siitä, miten tärkeäksi Pohjola on ehtinyt monille ihmisille tulemaan”, Olli Halonen iloitsee.

Kuopiosta kotoisin oleva Halonen on Mökkitie Recordsin leivissä eli siis Arttu Wiskarin levy-yhtiöllä. Monen asiantuntijan mielestä hänellä onkin täydet mahdollisuudet saavuttaa Wiskarin suosio!

Halosella on pitkä tausta musiikin parissa. Kappaleensa itse säveltävä ja sanoittava artisti on aiemmin muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä.

Kuuntele kappale alta!

 

Lisää luettavaa