Pakastepizzoihin tuli uusi maku – todellinen hitti!

Suomi hurahti.

23.10.2024

Joko sinä olet syönyt ndujalla maustettua pakastepizzaa?

Siis että mitä?

Iltasanomat kirjoittaa, että pakastepizzoihin on rantautunut uusi maku. Monet pizzanvalmistajat ovat huomanneet, että trendimaku toimii – siitä on tullut suoranainen hitti.

Nduja on erityisen mausteinen, levitettävä sianlihamakkara Calabrian alueelta Etelä-Italiasta. Se on samankaltainen kuin Espanjan Baleaarien sobrassada, ja perustuu löyhästi ranskalaiseen andouilleen.

Esimerkiksi Apetit-valmistaja on ryhtynyt myymään Nduja-pepperoni­sta tehtyä pakastepizzaa.

Myös kilpailija Dr. Oetker on tuonut markkinoille Rustica Bacon & Nduja style -nimeä kantavan pizzan. 

Niin ikään Pizza Backenin Salami-Nduja on löytänyt tiensä kauppojen pakastealtaisiin.

Joko sinä olet syönyt tätä tulista makkaratahnaa?

Lue myös: Ananas ei ole enää suosituin pizzatäyte – se on tämä