Joko sinä olet syönyt ndujalla maustettua pakastepizzaa?
Siis että mitä?
Iltasanomat kirjoittaa, että pakastepizzoihin on rantautunut uusi maku. Monet pizzanvalmistajat ovat huomanneet, että trendimaku toimii – siitä on tullut suoranainen hitti.
Nduja on erityisen mausteinen, levitettävä sianlihamakkara Calabrian alueelta Etelä-Italiasta. Se on samankaltainen kuin Espanjan Baleaarien sobrassada, ja perustuu löyhästi ranskalaiseen andouilleen.
Esimerkiksi Apetit-valmistaja on ryhtynyt myymään Nduja-pepperonista tehtyä pakastepizzaa.
Myös kilpailija Dr. Oetker on tuonut markkinoille Rustica Bacon & Nduja style -nimeä kantavan pizzan.
Niin ikään Pizza Backenin Salami-Nduja on löytänyt tiensä kauppojen pakastealtaisiin.
Joko sinä olet syönyt tätä tulista makkaratahnaa?
Lue myös: Ananas ei ole enää suosituin pizzatäyte – se on tämä