Palkkasi kodittoman – toisesta kodittomasta lykkäsi yhdeksän miljoonan riesan!

03.02.2012

Superstara Eminem on yhdysvaltalaislehtien mukaan haastettu plagioinnista – jättimäisestä yhdeksän miljoonan dollarin summasta. Asialla on mies, joka väittää räppärin varastaneen hänen ideansa Eminemin tähdittämään Chrysler-mainokseen.

Stephen Lee Pieck väittää olevansa idean isä jokaista yksityiskohtaa myöten. Hän ilmoittaa oikeusvaateessaan olevansa koditon.

Omituinen soppa juontaa juurensa syyskuuhun 2010 ja merelliseen ravintolaan Isossa Omenassa, Amerikassa. Christina Aguilera oli tuolloin syöpöttelemässä silloisen miehensä Jordan Bratmanin kanssa ja sai päähänsä soitella Eminemille. Jostain syystä Aguilera antoi puhelimensa hetkeksi Pieckille, joka kertoi ideansa Eminemille. Nyt tämä ”Born of Fire” –mainos nähdään jenkkiscreeneillä.

Samainen mies aikoo haastaa myös Led Zeppelinin, koska hän väittää laulaneensa joitakin lyriikkoja puhelimessa Robert Plantille, joka sitten varasti ne megahittiinsä Stairway to Heaven.

OK, tästä voimmekin sitten jo päätellä, että Eminem on saanut vaivoikseen kohtuudella häiriintyneen kodittoman. Tämä on melko irvokasta sinänsä, sillä Eminem palkkasi juuri levymerkkinsä leipiin toisen kodittoman, lahjakkaan räppärin.

Lisää luettavaa