Pizzan päällä käppäili torakka – mutta mitäs sitten tapahtuikaan

Liverpoolissa asuva pariskunta osti pari vuotta sitten take-a-way-pizzan jääden nauttimaan sitä vesi kielellä.

Kun he olivat ehtineet napsaista slaissit naamareihinsa, he huomasivat jännää liikehdintää pizzan ulkokuorella. Herra Torakkahan se siellä kurkisteli uteliaana syöpöttelijöitä, ja päätti sitten kirmaista pizzan keskustan läpi toiselle puolelle pizzaa.

Järkyttynyt pari teki luonnollisesti kaikki mahdolliset valitukset ja soitot, ja paikkaan tehtiin ratsia. Pizzeria oli hoitanut asiansa niin mallikkaasti, että torakoita oli keittiössä niin elävinä kuin kuolleina, ja niistä olisi voinut saada aikaan vaikka useammankin ”proteiinipitoisen lisälätyn”.

Nyt asia on ollut vihdoin oikeudessa. Hygieniapuutoksista syytteessä ollut omistaja tuomittiin useista eri rikkomuksista, ja hän sai viiden tuhannen punnan sakot.

-Tämä on järkyttävä esimerkki vakavasta elintarviketurvallisuusstandardien rikkomisesta, ja se olisi voinut johtaa asiakkaiden vakavaan sairastumiseen. Emme voi sietää tällä tavalla toimivia elintarvikeyrityksiä, Liverpoolin kaupungin edustaja totesi oikeudessa. Aiheesta uutisoi sikäläinen Metro-lehti.

Aiheet: