Poika lopetti intin – suomalaisisän tylytys netissä on jotain sanoin kuvaamatonta

Tämä on niitä Facebook-keskusteluja, joita ei olisi alun alkaenkaan pitänyt käydä netissä, vaan ihan jossain muualla. Feissarimokat.com-sivustolle asti päätynyt isän tilitys poikansa kesken lopettamasta varusmiespalvelusta ei ole kovin maireaa luettavaa.

Näin isä avautuu:

-Kaikki mun pojan yhteiset ystävät, poistakaa se kavereista. Raukalla vajaa 3kk inttiä jäjellä, ei viitsi käydä loppuun. Mun ukki meni 17v talvisotaan ja haavoittui kranaatin sirusta päähän ja lähti vielä jatkosotaan, jossa sitä ammuttiin olkapäästä läpi. Ja en koskaan kuullut sen valittavan mistään ikinä. Mutta tällaisia nykykovanaamat ovat.

Sitten framille tulee pojan äiti, joka kertoo lopettamisen syyksi sen, ettei poika ole kuulemma koskaan pelännyt noin paljon. Hän puolustaa lastaan todeten, että pojan isä lopetti aikoinaan itse intin kesken, mutta meni sinne oman isänsä painostuksesta takaisin.

Tästäkös isä hermostuu, ja vannottaa että ilman sotilaspassia ei poika ole oma poika. Hän jatkaa myös pitemmälle ja haukkuu pojan äitiä siitä, että tämä petti, kun hän oli armeijassa. Loppukomentti vetää hiljaiseksi.

-Onneksi mä n..ssin sun siskoa ja sen tyttöystävää molempia samaan aikaan.

Nyt pitäisi sitten tietää, kumpi tässä on fiksumpi, intin keskeyttänyt poika vai keskenkasvuiselta vaikuttava isipappa.

Aiheet: