Poliisi pyytää havaintoja Hämeenlinnassa – nuorta naista ahdisteltiin, tässä tuntomerkit

Poliisille voi viestittää jos tietää asiasta.

22.10.2023

Hämeen poliisi tutkii nuoreen naiseen kohdistunutta epäiltyä rikosta Hämeenlinnassa torin kioskin tai kojujen luona lauantaiaamuyöltä 21.10.2023.

Tapahtumaan epäillään liittyvän torilla noin kello 01:50 – 02:20 parkissa olleen auton, jossa kuljettajan paikalla on ollut nainen. Auton ympärillä on ollut kolme nuorta miestä. Yksi näistä miehistä on mennyt uhrin kanssa sivummalle.

Auton kuljettajaa ja kahta muuta kyydissä ollutta henkilöä pyydetään ilmoittautumaan Hämeenlinnan poliisiasemalle. Heitä ei epäillä rikoksesta, vaan poliisi tarvitsee silminnäkijähavaintoja ja tietoja tapahtumaan liiittyen.

Rikoksesta epäillyn tuntomerkeiksi on kerrottu seuraavat havainnot: vaaleahiuksinen mieshenkilö, iältään noin 20-25 vuotias ja päällään vaaleat, mahdollisesti college-malliset housut.

Poliisi toivoo myös muilta havaintoja tapahtumiin liittyen. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostilla; pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 437289. Tapausta tutkitaan seksuaalirikosepäilynä.

Lisää luettavaa