Porilaismies raivostui erikoislääkärille: 300 euron tuntipalkka eikä hoida edes hommiaan!

07.07.2016

Viisikymppinen porilaismies on raivoissaan. Hän on kirjoittanut sosiaaliseen mediaansa kokemuksestaan porilaisella yksityisellä lääkäriasemalla. Hän oli kärsinyt akilleskivusta ja päätti kerrankin maksaa ”itsensä kipeäksi” käymällä suoraan erikoislääkärin pakeilla.

-Oli järkyttävä virhearviointi. Jätkä veti satasen 20 minuutin käynnistä, eli periaatteessa laskuttaa tunnissa 300 euroa. Nyt miehen edesottamuksia saa lääkäritalo ryhtyä tutkimaan, sillä olen antanut palautteen. Ei noin huonoa palvelua voi suomalaislääkäriltä saada tuohon hintaan, mies mesoaa.

Miten sitten kävi?

20 minuutin ortopedikäynti oli ollut pettymys jos siksi, että lääkäri oli kovin kiireinen. Hän oli 20 minuuttia myöhässä. Hän tutki potilaan ylimalkaisesti ja alkoi sitten hössöttää leikkauksesta, leikkaushaavan mahdollisesta märkimisestä ja tulehtumisesta.

-Hän käytti tällaiseen esitelmöimiseen pitkän ajan. Ja minä näytin ensimmäistä kertaa koipeani. Totesin että eikö tällaisia nyt kortisonilla hoideta ja sitäkin ennemmin kuntoutuksella ja tulehduskipulääkkeellä. Eli minä ohjasin lääkäriä hänen toimessaan. Tähän hän sitten päätyikin, mies kirjoittaa Facebookissaan.

Kun mies pääsi omituisen ja hätäisen lääkärikontaktinsa jälkeen kassalle, hän huomasi, ettei lääkäri ollut edes antanut reseptiä. Siitä huomauttamaan. Lääkäri loikki paikalle noin 10 minuutin kuluttua.

-Vasta myöhemmin huomasin ettei tämä tohelo ollut sitten kirjoittanut reseptiin kuinka kauan lääkettä pitää syödä. Oli kirjoittanut samaa lääkettä kuukauden ja kolmen kuukauden kuurin. On tosi vaikea uskoa että pitäisi syödä vahvaa lääkettä neljä kuukautta. Laitoin hänelle sähköpostia. Hän ei koskaan vastannut. Perkele että kyrsiinnyin. Valitus lähti tämän tohelon toiminnasta. Millaisia ihmisiä sitä lääkäreiksi päästetäänkään. Pakko mennä jollekin yleislääkärille kysymään että miten minä tämän lääkkeen kanssa nyt menettelen.

-Lääkäri ei edes kysynyt pitkäaikaissairauksistani. Verenpainetta on ja kahta lääkettä syön. Tätä kyseistä kipulääkettä ei periaatteessa saisi syödä, jos verenpaineet on koholla, mies ihmettelee asioihin myöhemmin perehdyttyään.

-Niin että hienoa kun puhutaan ulkomaalaisista lääkäreistä jotka eivät suomea osaa ja joita suomalaiset pelkäävät. Kyllä näitä suomalaisiakin saa pelätä!

Lisää luettavaa