Radiojuontajan hoidot lopetettu – saattohoito käynnistyi!

12.06.2014

Legendaarisen radiojuontaja Casey Kasemin saattohoito on aloitettu washingtonilaisessa sairaalassa. Taustalla on pitkä ja katkera taistelu miehen Jean-vaimon ja edellisestä liitosta syntyneiden lasten välillä.

Dementiasta kärsivä 82-vuotias Kasem on ollut heikossa kunnossa jo useita kuukausia. Kesäkuun alussa hänet vietiin sairaalahoitoon lukuisten makuuhaavojen ja tulehdusten vuoksi. Hänen lapsensa ovat halunneet lopettaa hoidot ja nesteytyksen isänsä hoitotestamenttiin vedoten. Kasemin vaimo puolestaan ei ole halunnut luopua rakkaasta miehestään. Hän on myös väittänyt lasten olevan vain perinnön perässä.

Keskiviikkona oikeus antoi määräyksen, jonka mukaan hoidot saa lopettaa Kasemin toiveen mukaisesti. Hänen vaimonsa reagoi luonnollisesti hyvin voimakkaasti ja arvosteli niin tuomaria kuin miehensä lapsia. Hän muun muassa heitti Kasemin tytärtä raa’alla lihanpalasella kertoen sen liittyvän raamatun oppeihin.

Kasemin lapset ovat parhaillaan isänsä rinnalla sairaalassa. He ovat soittaneet miehen egendaaristen radio-ohjelmien nauhoituksia vuoteen äärellä. TMZ-sivustojen mukaan hänen vaimonsa ei ole paikalla.

Kuva Alan Light

Lisää luettavaa