Radioraivo repesi! Suomalaisten rakastama kanava muutti ohjelmistoaan, kuulijat raivoissaan: ”Pilasivat kanavan täysin!”

Muutokset eivät ole kaikkien mieleen.

08.11.2023

Jouluradio aloitti lähetyksensä viime viikolla. Jouluista musiikkia voi kuunnella aina loppiaiseen tammikuun alkuun saakka.

Kanava on kuitenkin uudistunut, ja kaikki eivät uudistuksesta ole innoissaan. Esimerkiksi harvinaisempaan indiemusiikkiin ja jazziin keskittyvät kanavat ovat kadonneet kokonaan. Comoon otti yhteyttä radiokanavan uskollinen kuulija, joka on uudistuksista raivoissaan.

”Voi helvetti… Tää on ihan kuraa. Ne on laittanut virallisille listoille Last Christmasin, poistanut indie-jouluradion ja Happyholidays-kanava ei soita enää mitään vanhaa vaan jotain coveriroskaa. Ja se Popjoulu on jotain niin karseeta että kestin sitä 30 sekuntia ja sitten oli pakko vaihtaa. Ihan tosi mielikuvituksetonta ja tylsää… sellasta Suviteräsniska-kamaa, mikä on tietty kivaa, mutta sitä kuulee normiradiostakin.”

Jouluradio kertoi sivuillaan aiemmin, miten se poisti sivuiltaan kaksi kanavaa.

”Kanavamäärän tiivistäminen kymmenestä kahdeksaan mahdollistaa Jouluradion pienelle tiimi yhä laadukkaampien soittolistojen tekemisen. Tämän myötä pystymme myös paremmin vastaamaan kuuntelijoiden palautteeseen kappaleiden vaihtuvuudesta”, sivuilla kerrotaan.

No tässä olisi sitä palautetta! Ja tulikivenkatkuista sellaista!

Jouluradiota pääset kuuntelemaan täällä.

Lisää luettavaa