Rakastetun Vain elämää -sarjasta tutun legendan jättiyllätys – yhteistyö räppärin kanssa julki!

Uutta Ressua!

18.02.2022

Vuoden iskelmä -kategoriassa Emma-gaalassa ehdolla oleva Ressu Redford julkaisi tänään uuden singlen, jolla vierailee pop-artisti ja räppäri Mikael Gabriel.

Minne ikinä sä meet -niminen single on jatkumo Ressu Redfordin viime syksynä julkaistulle Hölmö sydän -albumille.

”Monilla meillä on sellainen perusominaisuus, että avun pyytäminen on yllättävän hankalaa. Syyllistyn tähän usein itsekin. Pitäisi kuitenkin yrittää muistaa ja ennen kaikkea hyväksyä se, että koko maailmaa ei kannata yrittää kantaa omilla hartioillaan. Oli myös tosi hieno juttu, että Mikael Gabriel lähti tähän kappaleeseen mukaan. Hänellä on tosi hieno laulusoundi ja oli mahtavaa, että räppäämisen lisäksi hän myös sävelsi uuden melodisen osan biisiin ja lauloi sen. Povaan hänelle pitkää uraa”, Ressu kertoo.

Ressu Redford julkaisi albumillisen soolomusiikkia yli 10 vuoden tauon jälkeen viime syksynä. Hölmö sydän -niminen levy oli täynnä isoja hittejä, jotka ovat menestyneet hyvin niin radiossa kuin Spotifyssa. Kokonaisuudelta löytyi platinarajan ylittänyt Viimeinen päivä (feat. Pyhimys), kultarajan ylittänyt Corolla sekä Ressu Redfordin tuoreimmat radiohitit Pieni askel ja Hölmö sydän.

Kuuntele kappale alta.

YouTube video

 

Lisää luettavaa