Ravintolalegenda lopettaa pakon edessä 40 vuoden jälkeen, hautajaiset viikonloppuna: Täällä bailasivat jo isäsi ja äitisi!

Jokainen pääkaupunkiseutulainen teini tietää mikä on Porkku.

Porkku eli virallisesti Pormestari kuuluu Vantaan nuorisobaarien keskiöön – aivan kuten kilpailijansa Pinkkukin. Eli Pingviini.

Molemmat ovat seisseet ylpeänä palvellen eri ikäisiä ihmisiä eri vuosikymmeninä. Nyt vanhemman legendan, yli 40 vuotta olemassa olleen Porkun tarina kiinteistössään päättyy. Yhyy.

Kyseessä on monia jopa raivostuttava Vantaan Tikkurilan aggressiivinen kaavoittaminen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet Tiksistä vuoden pois, et osaa siellä enää kulkea. Kaikki vanha puretaan ja tilalle nousee pilvenpiirtäjiä tai jotain muuta ei ihmisen kokoista.

Näin ollen myös Tikkurilan yöelämän helmi, pisimpään palvellut ravintola, on saanut purkutuomion. Koko rakennus puretaan uusien kaavoitusten myötä tammikuussa 2019. Ensi viikonloppuna vietetäänkin kaksipäiväisiä hautajaisia. Viimeisen Porkku-illan lauteilla nähdään vantaalaisräppäri Kube.

-Tuo siis itsesi ja ystäväsi viimeistä kertaa saman katon alle jossa isäsi ja äitisikin ovat aikoinaan bailanneet itsensä tainnoksiin, rafla mainostaa.

Ehkäpä Porkku vielä nousee johonkin toisaalle? Toivottavasti.

Aiheet: