Sami Kuronen ilmoitti somessa yllätyksestä!

Sami Kuronen uuden edessä.

20.11.2021

Juontaja Sami Kuronen vihjailee mystisiä somessa. Jotain yllättävää on kuulemma tulossa. Näin hän kirjoittaa:

-Liikutuin hetki sitten, kun sain käsiini yhden pitkäaikaisen unelmani. Unelman, josta en jostain syystä ole koskaan uskaltanut tai kehdannut puhua ääneen. Unelman, joka lähti konkretisoitumaan lopulta muiden aloitteesta.

Sami toteaa, että nyt tekisi mieli huutaa kaikesta jo ääneen, mutta hän joutuu pitämään suunsa supussa vielä muutaman päivän.

-Lähiviikkojen aikana toteutuu pari muutakin pitkäaikaista haavettani! Hienointa tässä on se, että myös sinä pääset näistä halutessasi nauttimaan. Kerron täällä kaikista heti kunhan saan luvan!

Sami kirjoitti Elämäni reseptit -kokkauskirjan vuonna 2019 ja Junnut kokkaa -kirjan yhdessä veljensä Pasi Kurosen kanssa viime vuonna. llkka Ihamäen kanssa hän on kirjoittanut myös aikuisten satukirjan Sensuellit iltasadut. Tämäkin viime vuonna.

Comon toimitus epäilee syvästi, että Liikutuin hetki sitten, kun sain käsiini yhden pitkäaikaisen unelmani tarkoittaa, että Sami on saanut lämpimäiskappaleet jostain uudesta kirjastaan, joka on jonkinlainen aluevaltaus. Romaani? Runokirja?

Lisäksi mies on haaveillut soittavansa joskus rumpuja isolla stagella – Sami kun niitä osaa soittaa. Tällainenkin tapaus voisi olla tulossa.

Lisää luettavaa