Sankaripoliisi Heidi Foxell kertoi yllättäviä uutisia: ”Nyt häikäisee!”

Onnittelut!

11.05.2023

Hyvinkään ammuskelussa vuonna 2012 poliisiharjoittelijana pahasti vammautunut Heidi Foxell on kertonut ilouutisia sosiaalisen median tilillään.

-Alkoi just tulevaisuus häikäsee, Heidi vitsailee.

– Nyt on Polamk (poliisikoulu) saatu päätökseen ja oon siitä ihan h-lvetin ylpee. Tää oli mulle iso osoitus siitä, että kovalla työllä, tahdolla ja ripauksella onnea mikään ei ole mahdotonta, Foxell iloitsee.

Heidi muistuttaa seuraajiaan siitä, ettei koskaan kannata antaa periksi.

Aiemmin Heidi on todennut, että hänelle on luvattu, että hän voi työllistyä poliisissa, vaikka hän onkin liikuntaesteinen.

-Sairaalassa viettämäni vuodet eivät sammuttaneet liekkiä poliisintyöhön. Moni voi miettiä, miksi en sitten ole valmistunut jo aikoja sitten? Terveyteni ei aiemmin vain ole kestänyt opintojen jatkamista, sillä postraumaattiset oireet veivät henkisen jaksamiseni vuosiksi aivan nollaan, Heidi on aiemmin ilmaissut.

-Koko poliisiyhteisön tuki toipumisessa on ollut korvaamatonta! Heidän tsemppaus ja toivo, että valmistun, on potkinut minua eteenpäin. Se on luonut uskoa että ”seison” vielä sinisissä yhtenä virkasiskona ja saan kantaa miekkaa rinnassani ylpeydellä, Heidi kirjoittaa.

Lisää luettavaa