Sanni julkaisi tunteikkaan päivityksen – Shirly Karvinen tykkäsi

”Ku ei oo mitään hajuu kellään juuri mistään ni vähän alkaa pakka levii jossain kohtaa?”

Laulaja Sanni on pohdiskellut syntyjä syviä somepostauksessaan.

-Mulle on jostain syystä vierasta puhuu tääl negatiivisista tunteista, koska en haluu tähän maailmaan yhtään enempää hankaluutta ku mitä siin jo on. Samal kuitenki aina voimaannun ku joku puhuukin siitä mitä oikeesti käy läpi. Jännä? hän alustaa ja jatkaa:

-Miks ajatus haavoittuvaisuuden näyttämisestä herättää niin paljon vastustusta vaikka oikeesti aitous ja avoimuus vapauttaa? Eiks se oo ihan inhimillistä et tällasessa hetkessä ku ei oo mitään hajuu kellään juuri mistään ni vähän alkaa pakka levii jossain kohtaa? Emmätiiä. Oon ollu aina tyyppi joka menee elämää päin täysii eikä keskity märehtii olosuhteita. Tehny inspiroivii juttui ja pitäny katseen pallossa. Jos on tullu joku este ni sit on vaa keksiny miten se taklataan. Normaalisti en ota elämää kauheen raskaasti mut tää alkuvuos on ollu mulle jotenkin erityisen hajottava. Ihan sellanen nnngh. Varmaan monelle muullekin. Ehkä kaikille. Who knows.

– Sanotaan et häpeä katoaa ku sen tuo näkyviin. Katotaan toimiiks sama sääntö tähänki. Saa jakaa ajatuksii. Ei jäädä yksin funtsii.

Tarkemmin nainen ei avaa mistä on kysymys, rakkauskiemuroista vai koronakiemuroista.

Shirly Karvinen on tykännyt Sannin postauksesta. Shirly ja Sanni on julkisuudessa yhdistetty läheisiksi ystäviksi keskenään.

 

Aiheet: