Sara Sieppi hengästyttävässä biksukuvassa pitkästä aikaa – ”Tee yli puolen millin liikevaihto yksin…”

Sara kirjoitti hieman totuuden sanaa.

17.11.2022

Sara Sieppi poseeraa upeassa alusasukuvassa pitkästä aikaa. Hänellä on myös hieman kirjoitettavaa.

-Hetken hengittelin veropäivänä tulleita viestejä ja ajattelin, että enpä jaksa ottaa kantaa, mut sit taas samaan aikaan mietin, et miks mä hiljentyisin niin tärkeestä aiheesta. Jostain syystä todella monen on vieläkin vaikea hyväksyä sitä, että sen nätin naaman takana voi olla myös tyyppi, joka ymmärtää brändäystä ja markkinointia. Se, että mun seuraajista suurin osa on esimerkiksi naisia ja teen välillä heille alusvaateyhteistöitä, ei tee musta tyhjäpäistä, tyrkkyä tai bimboa. Päinvastoin, se, että osaa kohdistaa sun kohderyhmän oikeanlaiseen markkinointiin on tärkeää tällä alalla, Sara toteaa ja jatkaa:

-Ja kyllä, vaikuttajamarkkinoinnissa liikkuu suuria summia, sillä se mainosarvo, jonka yritys saa tuotteelleen somevaikuttajan kautta, voi olla todella suuri. Oon tosi monta kertaa sanonut ja sanon edelleen, et jos tää on niin helppoa ja vaivatonta, niin tee sä ite perässä yli puolen miljoonan liikevaihto yksin. En ajatellut siis vieläkään ”pukea päälle kunnolla” tai ”mennä oikeisiin töihin”. Menestyvä nainen ei tulisi olla kirosana.

Sara, word!

Tiedoksi pöljäpäisimmille, että Sara Sieppi on onnistunut influencer-bisneksellään paremmin kuin yksikään toinen Suomessa.

Lisää luettavaa