Seiska: Esko Eerikäinen kommentoi vihdoin suhdehuhuja Suvi Hartlinin kanssa

Suhde vai ei?

23.09.2023

Kaksi Suomen valovoimaisinta radiotoimittajaa, Suvi Hartlin ja Esko Eerikäinen, ovat olleet suhdehuhujen kourissa jo siitä saakka, kun he reippaasti kaksi vuotta sitten alkoivat juontaa yhdessä Radio Novalla. Sittemmin Suvi on jättäytynyt toviksi radiotyöstä pois ja hän erosi pitkäaikaisesta elämänkumppanistaan.

Viimeisimpiä uutisia kaksikosta on ollut heitä yhdistävä yrityssuhde, jonka Como paljasti jo viime huhtikuussa (juttu täällä). Nyt siitä kirjoittaa myös Seiska. Suvi on mukana Eskon firmassa varajäsenenä.

Suhdehuhut eivät ole laantuneet. Nyt Esko on kommentoinut niitä Seiskalle.

Valitettavasti rakkaussuhde ei ole totta.

– On ihanaa, kun kuuntelijatkin välillä laittavat meille viestiä, kuinka hieno pari me olisimme Suvin kanssa. Vaalin meidän ystävyyssuhdettamme, Esko sanoo Seiskalle.

– Tämä on yksi harvinaisimpia ystävyyssuhteita, joita minulla on aikuisiällä. On kivaa ja ihanaa, että on löytynyt tällainen ystävä!

Hän jatkaa kertomalla, kuinka tukee Suvia:

– Olemme maailman parhaimmat ystävät. Suvilla on ollut todella raskas kevät ja kesä, ja teemme pitkiä radiolähetyksiä yhdessä. Työ edellyttää sitä, että tulemme hyvin toimeen. Jaamme arjen ilot ja surut toistemme kanssa.

 

 

Lisää luettavaa