Sekopäinen Vesa-Matti Loiri -tribuutti viilitsi suomalaisia vuonna 2017 – nyt luvassa superyllätys!

Voiko laittaa verotukseen?

01.06.2023

Loiriplukarin (muusikko Kalle Taivainen, joka on tällä hetkellä ajankohtainen paluun tehneen Xysma-metalli yhtyeen riveistä) kesällä 2017 tahattomasta netti-ilmiöstä alkanut matka jatkuu, ja uusi albumi ilmestyy perjantaina.

Loiriplukarin musiikin idea on yksinkertainen: hän esittää omia kappaleitaan Vesa-Matti Loirin äänellä. Suurin hitti oli Ei voi laittaa verotukseen.

Nyt häneltä ilmestyy jo neljäs levy. Make rakastaa, ei sodi -albumi ilmestyy perjantaina 2. päivä kesäkuuta. Loiriplukari juhlistaa levyä illan mittaisella minikiertueella Helsingissä. Kello 19:oo artisti esiintyy Minibarissa, kello 21:00 Rytmissä ja kello 23:00 Bar Loosessa. Keikoille on vapaa pääsy.

Eilen julkaistaan myös uusi single Dynamon yöt. Siitä artisti kertoi seuraavaa:

”Kappale kertoo turkulaisen Dynamo-klubin öistä vuonna 1997, kun paikka oli ensimmäistä kesää auki. Olimme tuolloin sinkkuja koko kaveriporukka ja aikaa ennen kännyköitä meillä oli sopimus, että nähdään Uusi Apteekki -ravintolan terassilla joka ilta kello kahdeksalta. Siitä siirryimme terassin sulkeuduttua Dynamoon tanssimaan Curtis Mayfieldin Move On Up. Usein päädyimme Dynamon jälkeen Samppalinnan maauimalaan jatkoille isolla porukalla” Loiriplukari kertoo ja toivoo, että Turun kaupungin suunnitelmat Dynamon korttelin lanaamisesta matalaksi kaikkoavat kokonaan – tai ainakin siirtyvät useilla vuosilla eteenpäin.

 

Lisää luettavaa