Selänteet somemylläkässä – nyt tulistui Teemu!

Kaikki alkoi Sirpasta.

02.07.2024

Kaikki alkoi Sirpa Selänteestä. Hän oli vienyt ystäviään kaupungille Helsingissä ja järkyttynyt siitä, että siellä oli käynnissä Elokapina-mielenosoitus.

Sirpa ei sanojaan säästellyt, vaan laukoi tajunnanvirran täydeltä:

-Itse vanhempana en hyväksyisi omien lasteni makaavan ajotiellä keltaiset liivit päällä ja ajattelevan että se on ok. Miten ihmeessä se voi olla kenenkään mielestä oikein ja sallittua? Millainen vanhempi hyväksyy tälläisen käytöksen omilta lapsiltaan? Uutisia lukemalla jotain on mennyt pahasti pieleen joidenkin kohdalla omien lasten kasvatuksessa.

– Suurin osa ihmisistä kunnioittaa sääntöjä ja käyttäytyy asiallisesti. Niin me ollaan opetettu myös meidän lapset käyttäytymään ja heitä ei varmasti tulla näkemään missään mielenosoituksissa riehumassa ja vastustamassa virkavaltaa tai häiritsemässä tavallisten ihmisten arkea häiriköimällä julkisilla paikoilla, hän jatkoi.

Sirpa on saanut mielipiteellään aikaan somekuhinan, jossa on luonnollisesti mukana niin jees- kuin nou-kannan edustajia.

Nyt tulikivenkatkuisista mylvähdyksistään tunnettu ex-kiekkoilija Teemu Selänne on noussut ukkospilven lailla korkeuksiin puolustamaan vaimoaan.

Selväsanainen viesti kuuluu:

– Hyvä Sippe! Wow, täyden 10:n kirjoitus! Vaikkakin veikkaan, että vassarit ja reppanat ei siitä tykkääkään, Teemu lohkoo.

Somesota on valmis. Nyt kansa on Teemun kimpussa.

 

Lisää luettavaa