Selvänäkijämme käsittämättömät 2014-visiot: ”Cheekin stadionkonsertti poskelleen?”

01.01.2014

Comon oma selvänäkijä Drunken Blind paljastaa uuden vuoden kunniaksi seitsemän visiotaan. Kerrottakoon että viime vuonna emme haastatelleet häntä tähän aikaan, joten onnistumisprosentteja on ihan turha kysellä.

1. Cheek. ”Näen että olympiastadionkonsertit onnistuvat muuten hyvin, mutta jotain menee poskelleen. Cheekin manageri ei päästä tarjoilijaa takahuoneeseen energiajuomien kanssa, koska tällä on Negativen lippis. Se olisi negatiivista energiaa.”

2. Robin. ”Hän saa kotipaikkakunnaltaan oman lähiön. Nimeksi tulee Robin Hood.”

3. Aku Hirviniemi. ”Putous-tähti palkitaan. Venla-gaalassa trophy-girl kompastuu ja Venla sinkoutuu päin Akua. Hänen silmälasinsa menevät naarmuille. Yleisössä liehuu Seiskan paparazzin viiri.”

4. Pia Lamberg. ”Hän sen sijaan on turvassa, Saf3 kuten sanotaan. Yhdysvaltain Hengenpelastusliitto myöntää Pialle Vuoden Pamela -palkinnon hienosta roolimallista Saf3-sarjassa. Nainen pääsee myös Mersun puskureiden ja airbagien kehityshankkeen kasvoksi ja turvallisuudesta kertova mainos esitetään Super Bowlin väliajalla.”

5. Jenni Vartiainen. ”VR palkkaa Jennin juniensa uudeksi naiskuuluttajaääneksi. Erikoista on, että Jenni laulaa kaikki spiikit. Heeetkeen kuluttuaaaaaaa Pasilllaaaaaa…. Ihan mahtavaa. Hän julkaisee myös erityisen pääsiäis-editin suosikkikappaleestaan. Tämä on nimeltään Munat ja naiset.”

6. Vuoden myydyin levy Suomessa. ”Tämä voi olla yllätys monelle, mutta sen tekee Tuomas Enbuske. Hänen vähäisistä twiiteistään tehdään räpäytyksiä, joihin hän saa konsultaatiota myös itseltään Petri Nygårdilta. Levyn nimeksi tulee  Twiitun Suomiräppi.”

7. Vuoden suosituin elokuva Suomessa. ”Aku Louhimies ohjaa kerrankin iloisen ja keveän maalaiskomedian. Kaikki ovat täysin ymmällään. Elokuvan nimeksi laitetaan Vuosaaren kuutamolla olevalle levottomalle maajussille morsian.”

Lisää luettavaa